Manelistul Nicolae Guță păzit non-stop de doi bodyguarzi, chiar și în timpul concertelor

0
144
Foto: Wowbiz

Foto: Wowbiz

Cunoscutul interpret de manele, Nicolae Guță, este păzit precum șeful statului, Klaus Iohannis. Acesta și-a luat bodyguarzi chiar și în timpul concertelor la care cântă în străinătate.

 

Potrivit wowbiz.ro, manelistul a susținut de curând un concert în Marea Britanie, la Birmingham, acolo unde a cântat pentru mai mulți spectatori români. Dar aceștia nu s-au îmbrâncit să îi dea bani pentru dedicații. Motivul? Cântărețul avea alături de el doi bodyguarzi destul de impunători, care mai mult au speriat persoanele prezente.

 

Nicolae Guță a avut la concertul său două gărzi de corp, el apropiindu-se de Klaus Iohannis când vine vorba de protecție. Chiar dacă este șeful statului, în anumite vizite, acesta are în spatele său câțiva bodyguarzi.

 

Nu se știe din ce cauza acesta era însoțit de cei doi bodyguarzi, dar de cele mai multe, maneliștii care sunt însoțiți de gărzi de corp au probleme cu interlopii. Un alt motiv ar mai fi mândria patronilor cluburilor în care se desfășoară aceste concerte. Vrând să-și arate influența, aceștia pun la dispoziția soliștilor bodyguarzi, dar pe care ei pot să-i refuze. Se pare nu a fost și cazul lui Guță.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEducația în România. Frig de crapă pietrele în căminul Liceului Pedagogic din Iași
Articolul următorBilanţul activităţilor desfăşurate la nivelul Poliţiei de Frontieră Botoşani în anul 2015
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments