Prezență masivă la alegerile pentru noua conducere a Universității de Medicină și Farmacie Iași

0
73

S-a întrunit cvorumul în cazul alegerilor de la Medicină, iar până la finalul zilei, organizatorii preconizează că se va înregistra o prezență cel puțin la fel de mare ca la votul pentru alegerea șefilor de departament – 86%.

 

Până în prezent, la urne s-au prezentat peste 90% din profesorii de la departamentele 1 și 2 de la Facultatea de Medicină Generală. Au început să voteze profesorii de la departamentele 3 și 4, unde prezența a ajuns deja la 60%, deși programul lor de votare nu a început de mult timp, relatează „Ziarul de Iași”.

 

În cazul Facultății de Medicină Dentară, prezența la vot a fost de peste 90% până la ora 17:00, la fel și la Facultatea de Farmacie și de Bioinginerie Medicală.

 

Mai urmează să voteze profesorii de la departamentele 5 și 6 ale Facultății de Medicină Generală, urnele fiind deschise pentru toți cei care nu s-au putut prezenta încă la vot, până la ora 21:00.

 

Rezultatul votului pentru funcția de rector se va afla în jurul orei 1:00.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDezbatere publică organizată de ISJ Iași vizând analiza variantelor de plan-cadru pentru învățământul gimnazial
Articolul următorSabia domnitorului Alexandru Ioan Cuza poate fi admirată de ieșeni, până duminică, la Palatul Roznovanu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments