Prinţul Nicolae a devenit tată. Nepotul Regelui Mihai şi-a recunoscut copilul din flori

0
218

Totuși, povestea scurtă de amor s-a terminat atunci când prințul Nicolae a a fost nevoit să se întoarcă în Anglia. După ce, în luna august a anului trecut, Regele Mihai I i-a retras titlul nobiliar nepotului său, Prințul Nicoale, o nouă veste face furori pe internet.
 

Astfel, se zvonește că nepotul regelui a devenit tată de băiat, copilul ”din flori” fiind recunoscut de prinț. Nicolae ar fi avut o relație cu Nicoleta Cirjan. Aceasta ar fi coordonat un eveniment la care prințul a luat parte. Acolo, cei doi ar fi flirtat câteva ore, apoi au petrecut câteva seri împreună.

 

 

După două luni, tânăra focoasă i-a dat vestea cea mare prințului, spunându-i că o să fie părinte. După aflarea veștii, în Casa Regală a României a luat naștere un scandal monstruos.

 

„Nicoleta a adus pe lume un băiețel. Nu știe nimeni dacă ea și Prințul Nicolae sunt împreună, dar el a recunoscut copilul. Încă de la început a spus că își va asuma paternitatea. Acum, Nicoleta organizează botezul copilului și este lesne de înțeles că la eveniment va lua parte și tatăl bebelușului. Prințul Nicolae are defectele lui, ca orice om, dar a fost mereu un bărbat responsabil, care a iubit copiii. Pentru el, asta contează mai mult decât orice titlul nobiliar”, a spus o sursă apropiată poveștii.

 

 

(Sursa: evz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments