Profesor pensionar din Pașcani, decedat în urma unui infarct pe stradă

0
124

Un profesor pensionar din Paşcani a căzut din picioare şi a murit. Tragicul eveniment s-a întâmplat astăzi pe o stradă din oraş. Bărbatul se numeşte Aurelian Irimia şi avea 85 de ani. Trecătorii care l-au văzut întins pe asfalt au chemat ajutor medical însă nu s-a mai putut face nimic şi a fost declarat decesul, relatează NewsPascani.ro.

 

A căzut din picioare şi a murit. Este vorba despre profesorul de matematică Aurelian Irimia care a predat la Şcoala Gimnazială din Fântânele. Cetăţenii care au trecut azi dimineaţă prin zonă l-au văzut întins pe jos, pe strada Mihail Kogalniceanu, în zona Creşei şi au sunat la Ambulanţă, după ajutor medical.

 

Medicul de pe maşina de urgenţă prezent la caz l-a resuscitat câteva minute, însă nu s-a mai putut face nimic. Ambulanțierii spun că păşcăneanul a făcut un stop cardio-respirator. S-a constatat decesul şi a fost transportat la Morga din Paşcani.

 

Bărbatul este de origine din Câmpina, este singur, fără soţie şi copii, şi a predat matematică la Şcoala din Fântânele. El locuia la unul din blocurile din zona unde şi-a găsit sfârşitul şi mergea spre casă.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments