Puşcaşul marin care l-a omorât Teo Peter este mare vânător de cerbi. Ucigaș redutabil după ce justiția din SUA l-a găsit nevinovat

0
102

Puşcaşul marin care l-a omorât pe fostul basist al trupei Compact, Teo Peter, în urmă cu 12 ani, s-a reprofilat şi este acum mare vânător de cerbi.

 

Scos nevinovat de americani, ucigaşul lui Teo Peter, a postat mai multe imagini pe conturile de socializare în care se laudă cu trofeele obţinute. Mai mult, puşcasul marin şi-a învăţat şi copiii să vâneze alături de el, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Teo Peter a murit în luna decembrie a anului 2004, în urma unui accident rutier provocat de Christopher Vangoethem, un militar american angajat al ambasadei SUA la București. Acesta din urmă a intrat cu Jeep-ul în taxi-ul care îl ducea acasă pe artist. Chiar dacă se afla sub influenţa alcoolului, puşcaşul marin american a scăpat de închisoare, beneficiind de imunitate diplomatică. Ucigaşul lui Teo Peter s-a ales doar cu o mustrare din partea judecătorilor americani.

 

 

La scurt timp după accident, acesta a fost în să părăsit de soţie, care s-a recăsătorit cu un alt bărbat. Christopher Vangoethem s-a retras la casa lui din Iron River, Michigan, unde s-a dedicat marii sale pasiuni, vanatoarea. Aici, fostul angajat al ambasadei SUA la Bucureşti şi-a învăţat şi copiii să vâneze, iar ţintele sale preferate sunt cerbii.

 

Fără vreo remuşcare pentru faptele sale, Vangoethem a postat pe reţelele de socializare numeroase imagini cu trofeele obţinute.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments