Reprezentanții Ligii naţionale a asociaţiilor de proprietari „Habitat" și ai ANRSC Nord – Est, în vizită de lucru la Veolia Energie Iași

0
110

Reprezentanții Ligii naţionale a asociaţiilor de proprietari „Habitat” și ai ANRSC Nord – Est au vizitat recent obiectivele Veolia Energie Iași.

 

„Săptămâna trecută i-am avut ca oaspeţi pe domnul Mihai Mereuță (preşedintele Ligii naţionale a asociaţiilor de proprietari „Habitat”), pe doamna Tatiana Musteaţă (directorul executiv al Ligii „Habitat”) şi pe domnul Bogdan Panțîru (reprezentantul ANRSC Nord – Est). Alături de oaspeţii noştri, am făcut o vizită de lucru la centrala de producţie CET Holboca”, a declarat Ana Maria Icătoiu, director comercial al Veolia Energie Iași.

 

 

 

„Stocul de cărbune este asigurat nu doar pentru această iarnă, dar şi pentru începerea sezonului de încălzire 2016-2017, lucrările la instalaţiile de desulfurare, de denoxare şi de captare în stare uscată a zgurii şi cenuşii s-au realizat cu fonduri europene, iar cazanele K1 şi K2 au fost fiabilizate de Veolia în ultimii 2 ani”, a mai spus reprezentantul societății ieșene.

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments