Student eminent român, ucis în Marea Britanie de un şofer teribilist. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului

0
72
FOTO: stiridiaspora.com
Cosmin Cocora, în vârstă de 24 de ani, descris de presa britanică ca un eminent student român care a ales să-și continue studiile universitare la College University din Londra, a murit în urma unui teribil accident de circulaţie. Într-un apel fără precedent, poliţiştii din Lancashire au cerut prin intermediul presei ca orice persoană care poate să ofere informaţii despre conducătorul auto care a produs accidentul să sune de urgenţă la orice secţie de poliţie.

 

Potrivit autorităţilor, pe 22 decembrie, la ora 4 dimineața, pe A6 Garstang Road un şofer l-a accidentat mortal pe Cosmin Cocora, după care a fugit de la locul impactului, scrie stiridiaspora.com. Cosmin a fost transportat de urgenţă la spital, însă din cauza rănilor suferite la cap a murit la scurt timp.

 

Poliţiştii din Lancashire au cerut prin intermediul presei ca orice persoană care poate să ofere informaţii despre conducătorul auto care a produs accidentul să sune de urgenţă la orice secţie de poliţie.

 

De asemenea, autoritățile încearcă să reconstituie ultimele clipe din viața studentului, văzut ultima dată în centrul comercial Preston cu o valiză pe roți, dispărută fără urmă de la locul accidentului.

 

 

(Sursa: stiridiaspora.com)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments