Sub influenţa alcoolului la volan, la PTF Albița

0
75
FOTO: informatiadesud.ro
FOTO: informatiadesud.ro
Poză simbol
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi au depistat la controlul de frontieră un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi consumase băuturi alcoolice.

 

În data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, pentru a intra în ţară, conducând un ansamblu de autovehicule format dintr-un autocamion şi o remorcă, ambele înmatriculate în România, cetăţeanul român Vladislav T., în vârstă de 35 ani.

 

În timpul controlului efectuat, lucrătorii noştri au constatat că Vladislav T. emană o puternică halenă alcoolică. A fost solicitată prezenţa unui echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Huşi, care i-a efectuat cetăţeanului testul alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huşi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii  alcoolemiei, dar acesta a refuzat categoric.

 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments