Substanţe dopante ascunse în bagajul unui cetăţean român

0
75

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit 600 comprimate din categoria substanţelor interzise de lege, ascunse în bagajul unui cetăţean român.

 

În data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar înmatriculat în România, cetăţeanul român Victor D., în vârstă de 35 ani.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autocarului, in urma caruia, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, într-o geantă aparţinând lui Victor D., cantitatea de 600 comprimate inscripţionate „Strambafort”, substanţă inclusă în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

 

Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura reţinerii substanţelor interzise în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 30.000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments