Tu știi ce cumperi? Sesizare de la cititori: „Pateuri cu mucegai”

0
82

Un ieșean a avut neplăcuta surpriză de a cumpăra „mucegai la cântar” de la un lanț cunoscut de produse de panificație din Iași.

Astfel, Russu G., vizibil indignat de nepăsarea și indiferența personalului cofetăriei, ne-a trimis un mesaj la adresa redacției 7EST însoțit de o dovadă sub forma unei fotografii (foto stânga), un mesaj adresat tuturor ieșenilor în scopul de a acorda mai multă atenție produselor cumpărate în grabă, în pauza de muncă sau pur și simplu când așteptăm autobuzul spre casă.

 

„Astăzi, 05.01.2016, în jurul orelor 15:45 am cumpărat de la cofetăria „Friscot”, ce aparţine grupului Panifcom, câteva pateuri cu brânză şi ciuperci. Pe cel cu ciuperci am descoperit cu dezgust o urmă de mucegai pe bucata cu ciuperci din partea anterioară a acestuia, ulterior descoperind floarea de mucegai pozată. Am intrat în contact cu cei de la cofetărie, solicitându-le şi precizându-le în acelaşi timp că nu am nevoie nici de recompensă şi nici nu era vorba de un şantaj, să publice ei poza pe reţelele de socializare cu scuzele de rigoare pentru toţi clienţii. Aceştia au rămas indiferenţi la această solicitare, astfel că apelez la dumneavoastră.” se arată în mesajul lui Russu G.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments