VIDEO. Ce reacție au homosexualii când ating pentru prima oară un vagin. Peste 3,5 milioane de persoane au vizionat videoclipul

0
134

Un videoclip postat pe un canal de youtube a devenit viral după ce a fost vizionat de peste 3,5 milioane de oameni, dar și distribuit pe mai toate rețelele de socializare. Imaginile, postate pe canalul de YouTube a două lesbiene, denumit BriaAndChrissy, a atras foarte multe comentarii haioase din partea internauților care au apreciat momentele haioase.

 

Mai precis, în videoclipul cu pricina, patru bărbați homosexuali s-au oferit să atingă pentru prima oară în viața lor un… vagin!

 

Reacțiile pe care aceștia le-au avut la atingerea organului sexual au fost de-a dreptul hilare, ei neputând să nu se abțină din a face comparații cel puțin haioase.

 

 

„Sper să nu-mi pierd un deget” sau „Acum ce trebuie să fac? Se uită fix la mine”, sunt doar câteva dintre replicile pe care tinerii le-au spus la început, la vederea organului femeii.

 

După ce au trecut la acțiune și i-au atins vaginul, reacțiile au fost, de asemenea, hilare.

 

„Se simțea de parcă mângâiam un animal mic”, a declarat unul dintre intervievați. Un băiat a declarat că „parcă semăna cu un balon parțial desumflat sau cu un calamar”.

 

La finalul neobișnuitului interviu, cei patru bărbați s-au declarat încântați de faptul că au atins un vagin, dar au spus că nu vor mai repeta acest lucru niciodată, fiind siguri pe orientarea lor sexuală.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments