VIDEO. Odă lui Gabriel Oprea. Liderul UNPR, un fel de Ceaușescu, dar mult mai mic

0
65

LA MULŢI ANI!

La Mulţi Ani! preşedintelui partidului nostru, Gabriel Oprea, pentru ziua de naştere!!!Să ne trăiţi, să fiţi sănătos şi să aveţi un an cu multe împliniri!

Posted by UNPR Romania on 1 Ianuarie 2016

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a primit un cadou neaşteptat de la subalternii săi din UNPR, cu ocazia zilei sale de naştere, 1 ianuarie, când a împlinit 54 de ani.

 

Colegii i-au dedicat un videoclip în care şeful progresiştilor apare în mai multe ipostaze care vor să ilustreze succesul lui Oprea în viaţa politică, dar şi în cea de familie.

 

„La Mulţi Ani! preşedintelui partidului nostru, Gabriel Oprea, pentru ziua de naştere!!! Să ne trăiţi, să fiţi sănătos şi să aveţi un an cu multe împliniri!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook UNPR România, care însoţeşte clipul omagial.

 

Imaginile au fost montate pe melodia „Noi suntem români”, interpretată de Nicolae Furdui Iancu.

 

Colajul începe cu o fotografie a lui Gabriel Oprea înconjurat de familie şi continuă cu imagini în care liderul UNPR apare alături de Neculai Onțanu, primarul Sectorului 2 al Capitalei, Raed Arafat, şefii Poliţiei, pentru că a condus şi MAI, diverşi oficiali români şi străini.

 

Oprea este prezentat în timp ce primeşte onorul sau în timp ce se află alături de militarii români din teatrele de operaţiuni, dar şi alături de fostul premier Victor Ponta şi de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Postarea a fost apreciată de peste 100 de fani UNPR de pe Facebook, iar numeroşi cetăţeni i-au transmis de asemenea „La mulţi ani!”. Doar unul dintre ei a ţinut să adauge şi un sarcastic… „de puşcărie!”.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments