VIDEO. Rămas bun EMOȚIONANT. Celine Dion și-a luat adio într-un mod cu totul special de la soțul său, René Angelil

0
98

După David Bowie şi Alan Rickman, Hollywoodul deplânge moartea lui René Angelil, soţul lui Celin Dion, în vârstă de 73 ani.

 

A fost chiar René cel care a îndemnat-o pe Celine să se întoarcă să cânte, a povestit Celin într-un interviu recent cu Usa Today.

 

 

„La început nu am vrut, nu am nevoie”, a spus cântăreaţa. „Nu mă înţelegeţi greşit, îmi place să cânt pentru oameni, dar am priorităţi”.

 

Cea mai importantă era chiar aceea de a sta alături de soţul său, pentru că el îşi luase o pauză.

 

„Vreau să dedic fiecare strop din puterea şi energia mea pentru vindecarea soţului meu”, a spus ea în urmă cu doar câteva luni, atunci când încă mai era o speranţă.

 

„I-am întrebat în mod repetat pe medici cât timp mai rămâne: ‘trei săptămâni sau trei luni’. El dorea să ştie, dar ei ne-au spus că nu ştiu”, a dezvăluit Dion, care a relatat că deseori vorbea cu Angelil despre moarte şi detaliile înmormântării.

 

„L-am întrebat:” Ţi-e frică? Înţeleg, spune-mi”. Singurul răspuns al lui René a fost: „Vreau să mor în braţele tale”. Aşa că i-am răspuns: „Bine, vei muri în braţele mele”, a adăugat cântăreaţa.

 

René Angelil a încetat din viaţă pe 14 ianuarie, în locuinţa sa din Las Vegas, după o luptă lungă şi curajoasă împotriva cancerului. La o săptămână de la moartea lui, Celin Dion îi dedică un emoţionant videoclip.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments