Autoturism furat din Italia, depistat în trafic de polițiștii de frontieră gălățeni

0
66

Poliţişti de frontieră gălăţeni, în urma unei acţiuni specifice desfăşurate, au depistat un autoturism Opel Combo care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia, la volanul căruia se afla un cetăţean român.

 

În data de 20 februarie  a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Suhurlui, un autoturism marca Opel Combo, cu numere de înmatriculare de Italia, condus de cetăţeanul român Stefan N., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi.

 

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul Opel Combo oprit pentru control figurează ca fiind declarat furat de către autorităţile din Italia, din luna mai a anului trecut.

 

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna decembrie a anului trecut, dintr-un târg de maşini din municipiul Galaţi şi nu a avut cunostinta despre faptul ca mijlocul de transport figureaza ca fiind declarant furat.

 

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 18.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments