Back in URSS: Rusia introduce sistemul de ALIMENTE pe cartelă

0
76

Pe fondul crizei economice din Rusia, guvernul de la Moscova elaborează un sistem de cartele electronice pentru săraci, care vor putea, astfel, să-şi procure din magazine alimentele de bază.

Potrivit viceministrului rus al agriculturii, Viktor Evtuhov, respectivele cartele se vor elibera pe baza unei cereri de participare la acest program social şi după verificarea de către organele componente a situaţiei financiare a solicitantului.

Agenţia Reuters scrie că, astfel, cabinetul premierului Dmitri Medvedev doreşte, pe de o parte, să acorde sprijin celor mai nevoiaşi şi, pe de alta, să susţină industria autohtonă.

„Deţinătorii de cartele vor primi, astfel, mijloace financiare suplimentare, care vor fi cheltuite exclusiv pentru achiziţionarea de produse alimentare, precum lactate, cu scopul susţinerii producătorilor de resort dintr-o regiune sau alta”, a explicat oficialul rus.

După toate probabilităţile, programul va demara cel mai devreme la sfârşitul acestui an, cel mai târziu la începutul lui 2017 şi va beneficia de un fond de 140 de miliarde de ruble într-o primă etapă şi de 214 miliarde începând din 2018.

 

 

 

(Sursa: incomemagazine.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAjutor pentru bunicuța! Mobilizare excepțională pe Facebook pentru sprijinirea unei bătrâne din Iași
Articolul următorCopiii expuși la mai multe limbi străine îi înțeleg mai bine pe cei din jur
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments