Borcea se pregătește de un nou divoț. Alina a decis să-l părăsească. Și-a scos deja de pe corp toate tatuajele cu fostul acționar dinamovist

0
83

Întorsătură neaşteptată în scandalul din familia lui Cristi Borcea. Potrivit jurnaliștilor de la Click, Alina este decisă să divorțeze de fostul şef al lui Dinamo, după ce s-a întors dintr-o vacanţă în Turcia. Decizia este surprinzătoare dacă ţinem cont că la scurt timp de la izbucnirea scandalului, Alina susţinea că nu se pune problema unei despărţiri de Cristi Borcea.

 

Vacanţa din Turcia a făcut-o pe Alina să se gândească serios la o despărţire de Cristi Borcea. Potrivit presei tabloide, Mai mult decât atât, Alina a contactat un avocat pentru a afla care ar fi paşii de urmat în cazul separării legale.

 

Decizia soţiei lui Borcea este una extrem de surprinzătoare în condiţiile în care aceasta a susţinut până acum că nici nu se pune problema unei despărţiri. Mai mult, Alina a avertizat-o public pe Valentina Pelinel după ce s-a aflat că aceasta este gravidă cu fostul acţionar de la Dinamo.

 

Potrivit unor surse citate de Click, Alina şi-ar fi scos deja tatuajele care îi aduceau aminte de Borcea. Dinamovistul a luat foc atunci când a aflat de intenţia soţiei sale şi a încercat chiar să o convingă să o accepte pe Valentina Pelinel în viaţa lor.

 

Divorţul Alinei de Cristi nu ar fi nici pe placul naşului de cununie al celor doi, Gigi Becali. Finanţatorul Stelei a purtat câteva discuţii cu Alijna în sperranţa că ar face-o pe aceasta să se răzgândească. Mai ales că atunci când vine vorba de un eventual partaj, Cristi Borcea ar avea serioase probleme financiare

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments