Cum să cucereşti o femeie: complimentele pe care orice femeie vrea să le audă

0
183

Chiar şi când eşti căsătorit tot trebuie să ştii cum să cucereşti o femeie. Soţiei tale, ca de altfel oricărei femei, îi plac complimentele. Şi nu este de ajuns să-i spui că are ochii frumoşi şi buze sexi, pentru pe acestea le-a auzit de nenumărate ori. 

În momentul în care te întrebi cum să cucereşti o femeie, este important să înţelegi că trebuie să îţi priveşti soţia ca pe o fiinţă complexă care are foarte multe de oferit. Tocmai de aceea este atât de important să recunoşti femeia pentru persoana care este şi să n-o vezi că pe un obiect sexual. Iar la întrebarea cum să cucereşti o femeie răspunsul este prin complimente de calitate, care sunt mai rare decât sunt banii în punctul cel mai de jos al unei crize economice, scrie sfatulparintilor.ro.

1: Complimentează-i inteligența
Da, femeile chiar au creier. Femeile sunt creative; conduc companii, sunt politicieni de succes sau matematicieni. Gândeşte-te la un domeniu şi o să găseşti imediat şi femei în vârful piramidei. Din nefericire sunt foarte mulţi bărbaţi care nu vor să recunoască acest fapt. Tocmai de aceea, femeile apreciază când sunt privite ca fiinţele complexe care sunt. Oferă-i soţiei tale complimente legate de creierul ei, de modul în care priveşte ea lucrurile, de abilităţile ei, va însemna mult mai mult decât să-i spui că arată bine într-o anumită rochie. Arată-i cât de mult îi apreciezi inteligenta şi vei vedea cât de recunoscătoare va fi.

2: Arată-i aprecirea pentru realizările personale
Femeile muncesc la fel de mult precum bărbaţii, iar uneori chiar mai mult, pentru a-şi atinge obiectivele. Într-o societate dominată de bărbaţi, în care femeile nu primesc aceleaşi salarii precum cele pe care le primesc bărbaţii aflaţi în aceeaşi poziţie, este foarte important să recunoşti meritele unei femei atunci când urcă pe scara socială, politica, economică etc. Şi nu le este deloc uşor s-o facă. Complimentează-ţi soţia pentru obiectivele pe care şi le-a stabilit şi îndeplinit. Merită această recunoaştere din partea ta.

 
3: Complimentează-i coafura
Bărbaţii n-au nici o problemă în a-şi exprima dragostea. Însă un bărbat are tendinţa de a subaprecia unicitatea soţiei sale. Acordă-ţi timp şi observă lucrurile mici pe care şi le-a pus pe ea şi cărora până acum nu le acordai importanta. Să îi spui: „Iubito, fundul tău arată grozav în aceşti blugi” nu este suficient. Dacă îi admiri cerceii şi pantofii vei obţine rezultate mult mai spectaculoase. Astfel îi demonstrezi că-i acorzi atenţie. Îi arătă faptul că ai înţeles munca pe care a depus-o pentru a ieşi în oraş cu tine. Bărbaţii, de obicei, nu înţeleg cât de greu este asta pentru că tot ce au ei de făcut este să se îmbrace într-o cămaşă frumosa şi o pereche de blugi.

4: Spune-i cât de mult apreciezi felul în care are grijă de tine
Acesta este unul dintre cele mai importante complimente pe care i le-ai putea face. De foarte multe ori, bărbaţii considera lucrurile domestice de care se ocupă soţiile lor ca de la sine înţeles. Îţi găteşte, îţi spala hainele, cu alte cuvinte face totul pentru că tu să te simţi confortabil. Ba uneori îţi oferă şi un umăr pe care să plângi în momentul în care echipa ta favorită a pierdut. Ea se afla acolo pentru tine, complimenteaz-o pentru asta, după care răsfaţ-o şi tu pe ea.

5: Apreciază modul ei de a fi părinte
De la femei se aşteaptă să fie un bun părinte. Bărbaţii nu realizează cât de mult trebuie să se implice o femeie în relaţia cu copilul pentru a fi o mamă bună. Femeile trebuie să poarte copilul timp de 9 luni. Acest lucru înseamnă un consum imens de energie. Chiar şi după ce s-a născut copilul continua să consume energia mamei. Pe măsură ce copilul creşte mama se afla mereu lângă el. Mama este un job de 24 de ore şi mamele din ziua de azi au şi o viaţă profesională. Bărbaţii nu înţeleg în profunzime cât de multe lucruri implica pentru a fi o mamă bună, însă tu poţi să-i arăţi soţiei tale cât de mult apreciezi modul în care are grijă de copilul vostru. Complimentează-i calităţile de părinte chiar şi fără a avea în minte un exemplu concret.

 

 

(Sursa: sfatulparintilor.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments