Deputatul PSD Mădălin Voicu A SCĂPAT de reținere și arestare

0
60

Deputatul Mădălin Voicu a fost salvat de colegii parlamentari de a fi reținut și arestat. Pentru reținerea deputatului au votat 116 parlamentari, împotrivă votând 170 de deputați.

UPDATE 15.20

 

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, cererea DNA pentru încuviinţarea arestării deputatului Mădălin Voicu.S-au înregistrat 103 de voturi pentru şi 158 împotrivă. Votul în plen a fost secret cu bile.Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil, luni, cererile DNA de reţinere şi arestare preventivă în cazul lui Voicu.


 

 

 

 

Deputatul PSD Mădălin Voicu şi-a rugat, miercuri, colegii să nu încuviinţeze reţinerea şi arestarea sa pentru că va fi o „umilinţă îngrozitoare”, el adăugând că este un „om cinstit”, pe care, dacă l-ar da afară nevasata din casă, ar trebui să îşi pună un cort în curtea Parlamentului.

 

„Vă rog să nu încuviinţaţi reţinerea şi arestarea mea pentru că sunt nevinovat şi ar fi o umilinţă îngrozitoare, pe care o voi suporta, dacă Doamne fereşte, se va întâmpla. Dar este inadmisibil să mi se întâmple mie şi altora aşa ceva, chestiuni care ţin de un fel de presiune şi represiune într-o ţară care se pretinde democratică. Credeţi-mă că eu nu sunt politician, fac politică (…) sunt un om curat, Accept orice fel de verdict în ceea ce mă priveşte cu condiţia să fie adevărul pur”, a declarat deputatul PSD Mădălin Voicu, în plenul Camerei.

 

 

(Sursa: dcnews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments