Detoxifierea aparatului digestiv

0
102

Detoxifierea aparatului digestiv este benefică pentru sănătate, dar poate deveni şi periculoasă dacă nu este făcută în mod responsabil. Este vital să urmaţi toţi paşii dacă vreţi să evitaţi eventualele probleme de sănătate. Urmaţi programe de detoxifiere care nu necesită luarea unor măsuri drastice şi care nu durează mai mult de 10 zile.

Asiguraţi-vă, de asemenea, că organismul primeşte în timpul curei de detoxifiere toţi nutrienţii de care are nevoie pentru a funcţiona în parametrii normali.

Ce presupune detoxifierea aparatului digestiv?
După cum vă spuneam detoxifierea aparatului digestiv presupune respectarea anumitor reguli. Iată ce aveţi de făcut pentru o bună detoxifiere a aparatului digestiv.

Consumaţi fructe şi legume cu fibre
Fructele şi legumele ce conţin fibre sunt cele mai eficiente când vine vorba de detoxifierea aparatului digestiv. Fibrele din acestea curata organismul de toxinele nocive şi ajuta totodată la scăderea poftei de mâncare. Veţi renunţa în timpul curei de detoxifiere a aparatului digestiv la alimentele cu un conţinut mare de calorii şi astfel organismul va avea posibilitatea să funcţioneze în parametri normali.

 

Citeşte articolul complet pe diete-sanatoase.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe hobby-uri are fiecare zodie în parte?
Articolul următorBărbat supraponderal, scos din casă cu ajutorul pompierilor din Pașcani. Vecinii au crezut că este mort
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments