DJ din București, căutat de 2 zile de prieteni după ce a postat un mesaj de „Adio” pe Facebook

0
77

Alex Dumitrache, cunoscut şi la DJ Axu, este de negăsit de aproape 48 de ore. Tânărul a dispărut fără urmă, după ce a postat un mesaj de „Adio” pe Facebook, iar prietenii lui fac tot posibilul să afle unde se află.

 

DJ Axu este dispărut de aproape 48 de ore, iar prietenii său sunt din ce în mai îngrijoraţi. Câţiva dintre amicii lui Alex Dumitrache l-au căutat pe la toate localurile unde acesta obişnuia să meargă, dar şi în parcuri şi pe străzi. Până acum, nici urmă de el.

 

„L-am căutat prin tot Bucureştiul, pe la spitale, în seara asta vreau să mergem să îl căutăm într-o pădure în care mai mergea el. Am fost la poliţie, este dat în urmărire la nivel naţional. Vrem să îl căutăm peste tot. Vreau să mă gândesc la ce e mai rău şi să nu stau cu mâinile în sân. În ultimul an s-a schimbat. Eu nu am fost lângă el în toate momentele grele. Dar în situaţia de faţă m-am autosesizat, nu pot să stau”, a spus Mihai Năstase, bun prieten cu Alex Dumitrache.

 

DJ Rynno, un alt amic de-ai DJ-ului, spune că acesta are „antecedente” în privinţa dispariţiilor aparent inexplicabile. Mai exact, el spune că Alex a mai dispărut de două ori până acum, atunci când trecea prin momente grele, dar recunoaşte că de data aceasta lucrurile ar putea fi mai serioase, dat fiind faptul că şi-a luat „Adio” de la toată lumea, pe Facebook.  „A mai fost de două ori în aceeaşi situaţie. Când s-a certat cu prietena lui s-a retras într-o casă. Când cineva face asta pentru prima dată intri în panică, dar când e la a treia abatere… El nu a fost niciodată la un psiholog”, a spus acesta, în emisiunea lui Măruţă.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments