Doi adolescenti palestinieni de 14 ani, împușcați de un civil după ce au înjunghiat mortal un soldat israelian

0
86

Doi adolescenți palestinieni au comis un atac cu un cuțit, joi, într-un supermarket din Cisiordania unde un soldat isralian a fost ucis și o altă persoană a fost rănită, au anunțat responsabili, scrie AFP.

 

Soldatul în vârstă de 21 de ani a fost dus de urgență la un spital din Ierusalim, dar medicii nu au mai putut să-i facă nimic, conform unei surse spitalicești.

 

Cei doi palestinieni au fost împușcați de un civil înarmat și au fost apoi internați în spital, a declarat armata israeliană.

 

Responsabili palestinieni au anunțat că cei doi atacatori au 14 ani.

 

„Doi palestinieni au intrat în supermarketul Rami Levi din zona industrială Shaar Binyamin și au înjunghiat doi civili israelieni”, a declarat poliția.

 

„Cei doi palestinieni au fost neutralizați de tirurile unui civil înarmat aflat acolo”, a mai spus reprezentanții poliției.

 

Un martor a precizat la radioul armatei că în momentul atacului, supermarketul era plin cu oameni.

 

„Am auzit țipete și era clar că a fost un atac. Civili și soldați au început să fugă și a fost împușcat unul dintre atacatori, apoi celălalt. Toată lumea a fost șocată de cât de tineri erau”, a spus el.

 

Incidentul s-a petrecut în zona în care israelienii își desfășoară activități din apropiere de Ramallah, vizitată des de coloniști israelieni.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentComplexuri comerciale din Rădăuți și Vatra Dornei, închise de ISU. Nu aveau autorizație
Articolul următorDescoperire SENZAȚIONALĂ, la Carei. Arheologii au găsit mormântul unei vrăjitoare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments