„Fifty Shades of Grey”, marele câștigător al Zmeurei de Aur

0
68

O nouă ediţie a premiilor Zmeura de Aur a avut loc în weekendul acesta. Marele „câştigător” al anului a fost pelicula “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, considerată de organizatori eșecul ultimului an.

 

În fiecare an, cu o zi înainte de celebrele Oscaruri, la Los Angeles are loc o altă gală importantă, cea a premiilor Zmeura de Aur. Spre deosebire de Oscaruri, Zmeura de Aur este decernată celor mai proaste filme, dar şi actorilor care au jucat execrabil. Marele „câştigător” al ediţiei din acest an a fost “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care a primit cinci premii. Filmul, care spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste, a câștigat premii la categoriile „Cel mai prost scenariu” (Kelly Marcel), „Cea mai proastă actriţă” (Dakota Johnson), „Cel mai prost actor” (Jamie Dornan) și „Cel mai prost cuplu de actori” (Dakota Johnson și Jamie Dornan). Însă la categoria “Cel mai prost film” au fost doi câştigători, “Cincizeci de umbre ale lui Grey” şi “Cei patru fantastici”. Acesta din urmă a mai primit şi premiul pentru „Cel mai prost regizor” (Josh Trank).

 

Premiu special pentru Stallone

Actorul Sylvester Stallone a primit, la rândul său, un trofeu în cadrul galei care a avut loc sâmbătă seara – trofeul The Redeemer Award (pentru cei care se căiesc). Premiul onorează un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să fie apreciat ulterior de criticii de specialitate. Ca de obicei, câştigătorii au lipsit de la ceremonie, astfel încât nu au putut să îşi ridice premiile. Singura excepţie notabilă a ultimilor ani a fost Sandra Bullock, care a primit titlul de „Cea mai proastă actriţă” în 2010, pentru „All About Steve”.

 

 

 

(Sursa: ziarulring.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments