FOTO. Dragostea uneşte două maluri româneşti: Trenul Chişinău-Iaşi, cursă specială de Dragobete

0
234

De Dragobete, Gara Feroviară din Chişinău s-a transformat într-o gară a îndrăgostiţilor, în care domneşte armonia şi iubirea. Trenul de pe cursa Chişinău- Iaşi a fost repus special în circulaţie pe data de 24 februarie pentru a oferi călătorilor posibilitatea de a marca sărbătoarea de Dragobete în România, scrie railway.md.

 

În urma concursului organizat pe pagina de facebook a Căii Ferate au fost desemnaţi 26 câştigători, care au beneficiat de o călătorie gratuită tur – retur, în vagon de clasa I. De asemenea, în această zi, toţi doritorii au cumpărat bilete la jumătate de preţ în vagoanele de clasa II şi a III. Călătorii au rămas încântaţi de această acţiune.

 

„O iniţiativă foarte reuşită şi inspirată a Căii Ferate din Moldova. Sperăm să se mai organizeze asemenea concursuri şi promoţii, care cu siguranţă vor atrage un număr mare de pasageri”, a menţionat unul dintre câştigătorii concursului.

 

Sloganul evenimentului este „Dragostea uneşte două maluri româneşti” şi are drept scop promovarea sărbătorilor tradiţionale şi motivarea persoanelor de a călători cu trenul. Atât în incinta gării feroviare, cât şi în trenul de pe cursa Chişinău- Iaşi au răsunat cele mai frumoase melodii de dragoste, iar călătorii au avut parte de surprize şi de o atmosferă romantică: şampanie, dulciuri, petale de tradafiri. De asemenea, a fost instalat şi un fotopanou personalizat pentru sesiune foto. 

 

Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai jos

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments