FOTO. MOST WANTED: cei mai căutaţi infractori din județul Iași. Poliția cere ajutorul populației

0
937

Peste 1.500 de români, acuzaţi sau găsiţi vinovaţi pentru fapte deosebit de grave, sunt daţi în urmărire naţională şi internaţională. La categoria „most wanted“ (cei mai căutaţi) se găsesc 48 de infractori, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române. Pentru Pașcani, Târgu Frumos, Hîrlău și comunele arondate sunt 21 de persoane date în urmărire, potrivit News Pascani.

 

  • Atudorei Vasilică Ciprian. Are 32 de ani și este dat în urmărire pentru infracțiuni la regimul rutier. El este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

 

 

 

  • Carp – Grecu Iosif se sustrage de la executarea pedepsei de un an închisoare pentru că a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

  • Cepariu Cornelia cunoscută cu numele de Moraru este condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru că a furat din locuințe. Femeia are 41 de ani.

  • Pe lista celor căutați de poliție se află și Iancu Eugen Vasile. El are 31 de ani iar pentru că a furat din autoturisme trebuie să execute doi ani de închisoare.

 

 

  • Tot pentru furt este condamnat la închisoare și Parcalabu Costel Marius. Bărbatul are 35 de ani și are mandat de executare a pedepsei pentru trei ani de zile.

 

 

  • Pentru înșelăciune are mandat Popa Mihăiță Andrei. El este condamnat la un an și 6 luni de închisoare.

 

 

 

  • Șerban Mihăiță este născut în anul 1993 și pentru că a furat din mai multe societăți comerciale a fost condamnat la 3 ani de inchisoare.

 

 

  • Unul dintre cei mai căutați pășcăneni este Tudosiea Mihai. El are mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru fapta de tenativă de omor. Pe site-ul Poliției Române el apare domiciliat în Municpiu Pașcani, pe strada Veronica Micle nr 1, bloc C 6, Sc A, ap 4.

  • Pentru trafic de droguri de mare risc este condamnat la 5 ani de închisoare Vasile Virgil Dan cunoscut ca „Paine caldă”.

 

Și din Târgu Frumos sunt persoane date în urmărire. Ele au comis fapte de prostituție și proxenetism, tentativă de omor, furt, infracțiuni la regimul rutier sau ultraj. Și Hîrlăul se află pe listă. Aici sunt date în urmărire patru persoane.

 

 

 

 

 

 

 

Persoanele care le văd sau știu unde se află acești trebuie să sune la 112 sau să informeze cel mai apropiat sediu al Poliție. Mai au varianta să anunțe oamenii legii prin intermediul internetului.

 

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Și-a văzut moartea cu ochii: șoferul unui TIR din Bulgaria, la un pas de a plonja în râul Olt
Articolul următorMOST WANTED: cei mai căutaţi infractori din județul Iași. Poliția cere ajutorul populației
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments