FOTO. Ţigări şi arome pentru narghilea ascunse în bagaje, depistate în Vama Albiţa

0
187

Echipa comună de control, formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră din P.T.F. Albiţa a descoperit într-un autocar, ascunse în diverse colete, 2.800 ţigarete fără timbru fiscal şi 170 kg cu arome de fructe pentru narghilea.

 În ziua de 18 februarie a.c., în jurul orei 02.00, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, Vitalie D., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, conducând un autocar marca Scania, cursă regulată pe relaţia Chişinău – Paris.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autocarului şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, în diverse colete, 2.800 ţigarete fără timbru de acciză şi 170 kg de arome fructe pentru narghilea.

 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării bunurilor descoperite, în valoare totală de 9.040 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 7.500 lei.

 

  

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments