FOTO. Trei basarabeni au decedat într-un TERIBIL accident rutier în apropiere de Odesa, Ucraina

0
89

Trei moldoveni și-au pierdut viața, iar alte șase persoane au fost rănite după ce autobuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc noaptea trecută, pe traseul Odesa-Kiev, între localitățile Jovteni și Starîie Maiaki, Ucraina. Potrivit presei ucrainene, este vorba de un autobuz care efectuează cursa regulată Moscova-Cahul, cu numere de înmatriculare moldovenești. 

 

Incidentul a avut noaptea trecută, în jurul orei 03.00. În total, în accident au fost implicate șase unități de transport. Presa scrie că șoferul autobuzului de model Setra, de pe cursa Moscova-Cahul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un camion de model DAF și altul MAN. În urma impactului, autobuzul s-a răsturnat, fiind lovit din spate de unul dintre camioane, care a rămas blocat în mijlocul drumului. Mai mult, în autovehicule a fost proiectată o mașină una marca ”Chevrolet” și un microbuz ”Mercedes”.

 

La fața locului a fost nevoie de intervenția salvatorilor și a autospecialelor. În autobuz se aflau în total 37 de persoane, inclusiv doi șoferi. În urma accidentului, trei bărbați au decedat, iar alte cinci persoane au primit diverse traumatisme. Șoferul autocarului accidentat a fost internat în spitalul din localitatea Șîreaieve. 

 

Potrivit informațiilor preliminare, autobuzul a derapat din cauza poleiului format pe traseu. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI din Republica Moldova monitorizează situația, în comun cu Serviciul de Stat a Situațiilor Excepționale din Ucraina.

 

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments