Gheorghe Nichita, în arest la domiciliu: „Unii mi-au întors spatele. Nu mă mai gândesc la o carieră politică”

0
66

Foto: Ziarul de Iași

Primarul suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita, a fost eliberat din arestul preventiv după patru luni. În perioada următoare va fi cercetat în arest la domiciliu. La ieşirea din închisoare, Gheorghe Nichita a spus că a trăit cea mai grea perioadă din viaţa lui.

 

Gheorghe Nichita a fost arestat în octombrie, anul trecut, şi este acuzat de DNA că ar fi luat mită de la Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului UTI. Omul de afaceri ar fi fost interesat să obţină un contract pentru semaforizarea Iaşiului, un proiect de aproape 70 de milioane de lei. Gheorghe Nichita mai este implicat într-un dosar în care este acuzat că a folosit Poliţia Locală pentru a-şi spiona amanta, o subalternă din Primărie.

 

Gheorghe Nichita: „Nu doresc nimănui să treacă prin aceste clipe cumplite prin care am trecut eu şi prin care trec în continuare că nu s-a sfârşit coşmarul. Unii mi-au întors spatele, în asemenea momente se vede foarte clar cum se separă grâul de neghină. Nu mă mai gândesc la o carieră politică“.

 

Nichita s-a întors aseară târziu la Iaşi, fiind arestat la domiciliu pentru o perioadă nelimitată. El a ajuns aseară târziu la vila din Copou, situată în spatele ApaVital, unde a fost director, după ce judecătorii din Bucureşti au decis să îi înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments