Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, în semifinalele turneului de la Rotterdam

0
84

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele turneului de la Rotterdam după ce au învins în două seturi perechea formată din Gilles Muller (Luxemburg)/Nenad Zimonjic (Serbia).

 

Cei doi s-au impus fără probleme cu 6-3, 6-3 în 58 de minute. În urma victoriei au obținut 180 de puncte ATP și 24.420 de euro, infomează Agerpres.

 

În semifinalele competiției olandeze, perechea Horia Tecău-Jean Julien Rojer vor juca contra lui Philipp Petzschner (31 ani, 45 ATP la dublu) şi a austriacului Alexander Peya (35 ani, 23 ATP).

 

Tecău și Rojer au câștigat anul trecut acest turneu, după victoria contra perechii formată din Jamie Murray (Marea Britanie) şi John Peers (Australia), cu 3-6, 6-3, 10-8, în timp ce în 2014 au pierdut finala contra cuplului Mickael Llodra/Nicolas Mahut.

 

Celălalt român care a fost prezent pe tabloul turneului de Rotterdam, Florin Mergea și colegul său Rohan Bopanna au pierdut joi în sferturile probei de dublu de la Rotterdam.

 

 Cei doi au fost învinși de Nicolas Mahut/Vasek Pospisil cu scorul de 6-3, 1-6, 8-10 într-o oră și 3 minute.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCheltuire fără cap și coadă a banilor europeni. SES-urile Luminiței Munteanu au dat chix, dar mai vor bani!
Articolul următorRevoltă, la Fortus Iași. Muncitorii au blocat livrarea mai multor utilaje
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments