Impact teribil pe E85, la Moțca. Trei mașini implicate într-un accident auto soldat cu cinci victime

0
123

Foto: NewsPascani.com

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier pe drumul E85, între localitățile ieșene Moțca și Cristești. În urma acestuia, trei persoane au fost transportate în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani. O minoră şi tatăl ei au primit îngrijiri la faţa locului, informează NewsPascani.com.

 

Toate victimele se aflau într-un WV Golf care circula spre Cristești. Între cele două localități, un șofer care venea din sens opus, la volanul unui microbuz, a pătruns pe contrasens lovind în plin mașina în care se aflau victimile.

 

WV Golf a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului european, iar microbuzul a lovit un Opel care circula regulamentar. Și în acesta se aflau patru persoane, care au scăpat, ca prin minune, doar cu o sperietură zdravănă.

 

La fața locului au fost direcționate două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, unul SMURD și altul de la descarcerare.

 

Persoanele aflate în WV Golf au fost scoase și transportate la spital.

 

Polițiștii Biroului Rutier au început verificările pentru a stabili motivele ce l-au determinat pe șoferul din microbuz să intre pe contrasens.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments