Invitație la Festivalul Mărțișorului. Toate fondurile obținute vor fi donate Organizației Salvați Copii Iași

0
128

26 Februarie 2016. Grădinița Kids Garden Iași lansează invitația la Festivalul Mărțișorului, cu tema “Mărțișorul, moment de bucurie”, împreună cu Organizația Salvați Copiii – Filiala Iași, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Iași și a Primăriei Municipiului Iași.

 Festivalul Martisorului își propune să aducă împreună copiii de la grădinițele de stat și particulare din Județul Iași, într-o manifestare concurs, pentru a sprijini cu rechizite școlare copiii din familii defavorizate, alături de voluntarii Salvați Copiii – Filiala Iași.  Acestora li se va alătura ca și prezentator al festivalului, actrița Tatiana Grigore ce va crea o atmosferă de concurs incitantă, în care copiii vor avea prilejul de a interacționa, de a-și arăta talentul artistic, de a se exprima liber, făcând schimb de mărțișoare și totodată participând și la Târgul-Expoziție de mărțișoare. Toate fondurile obținute, vor fi donate Organizației Salvați Copii – Filiala Iași, în scop umanitar.

 

Evenimentul de lansare al Festivalului Mărțișorului va avea loc la sediul Grădiniței Kids Garden Iași, din Str. Socola nr. 7, lângă Școala Generală „Otilia Cazimir”. Concursul se va desfășura pe parcursul zilei de 27 februarie 2016, începând cu ora 10.

În cadrul Festivalului vor fi organizate 4 secțiuni: Dans, Artă vocală, Teatru/Poezie și Artă plastică și se adresează copiilor de vârstă preșcolară între 4 și 6 ani și școlarilor din clasa pregatitoare.

 

Grădinița Kids Garden Iași, cu sprijinul Fundației Umanitare Elemir, îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru conștientizarea celor mici că și ei pot fi de folos unor copii mai puțin norocoși,  prin activitățile din cadrul festivalului.

 

Scopul Festivalului Mărțișorului este de a participa la o acțiune caritabilă și de a simți bucuria actului de a dona. Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la sponsori, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPROGNOZA METEO pentru trei luni. Cum va fi vremea în această primăvară
Articolul următorDosar penal pentru angajații Judecătoriei Iași care au aruncat la gunoi documente cu date personale
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments