Klaus Iohannis a pierdut 19.000 de fani după cea mai controversată declarație dată de când este președinte

0
109

 

Preşedintele Klaus Iohannis îşi pierde susţinătorii de pe Facebook. În mai puţin de 48 de ore au dispărut 19.000 de aprecieri de pe pagina sa de socializare. E o formă de protest faţă de declaraţiile făcute ieri de preşedinte în disputa ANAF-Antena Group, când Klaus Iohannis a calificat o sentinţă judecătorească definitivă drept… banal motiv administrativ.

Preşedintele Klaus Iohannis pierde masiv din popularitate pe Facebook. De ieri până astăzi au dispărut aproape 19.000 de aprecieri de pe pagina sa.

La ora 18.00, președintele avea1.713.308 de „like”-uri.

Este o formă de protest faţă de declaraţiile făcute ieri în disputa Fisc-Antena Group. Preşedintele a numit „banal motiv administrativ” decizia judecătorească de confiscare a clădirilor în care funcţionează televiziunile familiei Voiculescu. Dacă în perioada campaniei electorale şeful statului era răsfăţat în mediul online, acum numărul admiratorilor a ajuns să scadă şi cu cateva mii într-o singura oră. Premierul, în schimb, a câştigat noi susţinători după ce a apărat legalitatea intervenţiei ANAF.

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBombă! Milionarul ieșean Ioan Zapodeanu, urmărit penal de DNA
Articolul următorBulgaria trimite armata la granița cu Turcia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments