Masacru în SUA. Un bărbat a ucis patru persoane iar apoi s-a sinucis

0
63

Un bărbat a deschis focul în apropierea unei case vineri în statul Washington din nord-vestul SUA şi a ucis 4 persoane, dintre care copii, înainte de a se sinucide, a anunţat poliţia.

„Bărbatul a tras asupra a patru persoane, inclusiv copii, şi după o confruntare cu poliţia, s-a sinucis”, a declarat Ryan Spurling, purtător de cuvânt al poliţiei comitatului Mason, la o sută de kilometri de Seattle. 

Potrivit mass-media locale, victimele făceau parte din familia criminalului, dar poliţia nu a confirmat.  Suspectul însuşi a chemat poliţia, care atunci a intervenit.
„Am fost avertizaţi că patru persoane au fost împuşcate mortal într-o reşedinţă privată”, a postat pe Twitter poliţia din Mason County. 

Confruntarea cu poliţia a durat mai mult de trei ore, începând de la 18.30 GMT, într-o zonă împădurită.  Suspectul a refuzat să se predea şi în timp ce poliţia încerca fără succes să negocieze, a întors arma asupra sa.  Poliţia a postat pe Twitter fotografii arătând cel puţin cinci SUV-uri şi forţele de ordine în ţinută de asalt pe un drum pustiu înconjurat de pini.

 

 

(Sursa: romanialibera.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments