Nebun în libertate! Un orădean a împușcat labradorul vecinilor pentru că „nu-i plăcea fața lui”

0
116

Foto: bihon.ro

Un bărbat de 32 de ani este cercetat de polițiști bihoreni pentru că ar fi împușcat câinele labrador retriever al vecinilor, informează bihor.ro.

 

„În dimineața zilei de miercuri, prietenul meu a ieșit la o plimbare în jurul blocului cu Jack. Fiind un cățel extrem de prietenos și jucăuș – așa cum îl știe tot blocul, toți copilașii -, l-a lăsat liber pentru a mai fugi pe spațiul verde și pentru a-și face nevoile. Zburdând prin jurul blocului, adulmecând, un vecin s-a trezit că nu îi place fața cațelului meu și s-a hotărât să intre în casă, să scoată o pușcă și să-mi omoare câinele”, a povestit stăpâna câinelui pentru bihon.ro.

 

În acest caz, există suspiciunea că bărbatul a folosit o armă cu aer comprimat, neletală, deși nu avea permis de port armă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal și riscă până la trei ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea fără drept a unui animal.

 

Mai multe persoane au semnat o petiție online prin care solicită pedeapsa maximă pentru suspect.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPatru copii abandonați de mamă, salvați de la înfometare de asistenții sociali. Trăiau din mila vecinilor
Articolul următorALERTĂ în Japonia! Centrală nucleară amenințată de erupția unui vulcan aflat la 50 de kilometri
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments