Peste patru tone de componente metalice furate din instalaţii petroliere, descoperite de polițiștii din Bacău

0
120
FOTO: ziarulunirea.ro
Poză simbol
Aproximativ patru tone de componente metalice furate din instalaţii petroliere au fost identificate de poliţiştii Secţiei 2 Rurală Moineşti în urma efectuării în comuna băcăuană Pârjol a două percheziţii domiciliare la bănuiţi de furt calificat, a informat, vineri seara, inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

 

Potrivit acestuia, în cursul descinderilor au mai fost găsiţi în anexele locuinţelor a doi suspecţi şi 60 de litri de produs petrolier nerafinat. „Cercetările privind suspiciunea de săvârşire a infracţiunii de furt calificat continuă”, a mai precizat oficialul IPJ Bacău.

 

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei din Moineşti, doi bărbaţi au fost conduşi pentru audieri la sediul instituţiei. Furturile din instalaţii petroliere de ţiţei ori gazolină din zona de exploatare Moineşti -Zemeş ‘sunt frecvente’, spun poliţiştii, care au efectuat cercetări numai anul trecut în peste 40 de cazuri sesizate, în 16 dintre ele autorii fiind prinşi în flagrant.

 

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSecretul succesului: lucrezi la stat şi tragi contracte către firma ta. O echipă de la Apavital şi-a făcut propria afacere
Articolul următorCutremur cu magnitudinea de 6,4 Richter în Taiwan. Cel puţin trei morţi şi 115 răniţi în urma prăbuşirii mai multor clădiri
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments