„Povești din cărți – Culori din povești” și „Felicitări pentru mama”, la Filiala „Ionel Teodoreanu” a Bibliotecii Județene Iași

0
92

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” și Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, alături de Școala Gimnazială „D.A. Sturdza” vă invită miercuri, 17 februarie 2016, începând cu ora 11.00, la Filiala „Ionel Teodoreanu” la activitatea de debut al proiectului  Povești din cărți – Culori din povești.

Astfel, miercuri, 17 februarie, vizităm Filiala „Ionel Teodoreanu” (Str. Emil Alexandrescu/ Dimineții, nr. 13,  bl. 774), oferim doritorilor posibilitatea de a-și face permis de intrare, iar sâmbătă,  20 februarie, la ora 9.00, ne reîntâlnim pentru a alege și lectura fragmente literare ce le vom transpune apoi  în culori alături de Atelierul de Creație „Voroneț”, transformând povestea în creație artistică.

 

Povești din cărți – Culori din povești se desfășoară sub egida programului „Culorile cărții” și este dedicat valorificării zonei de convergență a literaturii cu artele plastice. În cadrul proiectului, vom organiza activități tematice periodice în care să fie implicați elevi, studenți, cadre didactice, părinți, bunici cât și alți beneficiari aparținând comunității ieșene.

 

Tot Filiala „Ionel Teodoreanu” invită elevii să-și testeze imaginația în cadrul concursului de artă plastică Felicitări pentru mama, care se va desfășura până pe 7 martie a.c. Felicitările pot fi realizate conform dorinței, imaginației și posibilităților proprii. Originalitatea, acuratețea și amprenta personală în transpunerea temei – dragostea pentru mama, vor fi principalele criterii de selecție în jurizare.

 

Prin derularea acestui concurs se urmărește valorificarea potențialului creator al copiilor, îmbogățirea cunoștințelor referitoare la semnificația zilei de 8 Martie, îmbogățirea experienței de viață și promovarea și prețuirea valorilor spirituale ale poporului român.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn nou protest la Fortus. Muncitorii au blocat circulația din zonă
Articolul următorHOROSCOP: Află care dintre zodii aleg dragostea și care, banii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments