Refugiați algerieni cu legături în Statul Islamic, arestați de poliția germană

0
93

Foto: hngn.com

Alertă teroristă în Germania înainte de începerea perioadei de carnavaluri. Forţele speciale au arestat doi algerieni care aveau legături cu Statul Islamic şi care ar fi plănuit atentate pe teritoriul german. Alţi doi bărbaţi sunt daţi în urmărire de către poliţişti.

 

Poliția din Germania a arestat doi algerieni care trăiau ascunşi într-o tabără de refugiaţi. Unul dintre bărbaţi era căutat de autorităţile din Algeria şi este bănuit de legături cu jihadiştii din Statul Islamic, în timp ce al doilea avea asupra sa documente falsificate. De asemenea, o femeie a fost şi ea arestată în urma raidurilor care au avut loc în Berlin, Westphalia și sudul Saxoniei. Operaţiunea a fost lansată de către 450 de ofiţeri de poliţie.

 

Alţi doi bărbaţi sunt daţi în urmărire, iar autorităţile suspectează aceștia patru puneau la cale un atentat.

 

În urma atacurilor de la Paris, din 13 noiembrie, Germania a emis de mai multe ori alerte teroriste. Una dintre acestea a vizat meciul de fotbal Germania – Olanda, care a fost anulat.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDragoste interzisă, în Afganistan. Povestea a doi tineri de confesiuni diferite a căror iubire nu este acceptată în lumea în care trăiesc
Articolul următorCe vrea administrația ieșeană: 226 de milioane de euro pentru locuințe sociale și investiții în transportul public urban
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments