Sorin Oprescu s-a vindecat „miraculos”. De când e liber, s-a reapucat de fumat și nu mai suferă de nicio boală

0
105

Foto: wowbiz.ro

Libertatea și reluarea activității la Spitalul Universitar l-au vindecat pe Sorin Oprescu de probleme cardiace și cele pulmonare invocate în spatele gratiilor pentru a fi eliberat. Recent, paparazzii wowbiz.ro l-au surprins la volan în timp ce fuma cu nesaț.

 

Însă, anul trecut, la o lună după ce a fost arestat pentru luare de mită, Oprescu acuza dureri în zona inimii. Dus de urgență la spital, acesta a petrecut în unitate doar o oră, dar a doua zi s-a reîntors pentru investigații suplimentare.

 

Deși a vrut să fie consultat de medicul curant, Oprescu nu a primit aprobare, moment în care chiar și Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la acest refuz.

 

O anchetă în arest a rezultat că Oprescu poate fi internat la spital pentru că există riscul de a face infarct.

 

Însă, medicii respectivi au fost contraziși pentru că rezultatele medicale au arătat că fostul primar nu are afecțiuni cardiace severe. În urma analizelor a fost certificat faptul că Opresuc suferă de alte afecțiuni care ar putea dezvolta cancer pulmonar.

 

În imaginile surprinse recent la volan, Oprescu își aprinde țigara îngândurat, cunoscut fiind că este un fumător înrăit.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGorghiu merge mai departe. PNL dă în judecată Guvernul pe tema alegerii primarilor în două tururi de scrutin
Articolul următorI-a căzut copacul în cap și abia după trei zile a chemat ambulanța
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments