Studentul criminal Aurelian Giosan, trimis în judecată

0
1075

Aurelian Giosan a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, după ce şi-a înjunghiat doi colegi- din care unul a murit- apoi a dat foc camerei din căminul C4 din campusul Târguşor Copou în care se aflau aceştia.

 

Procurorii l-au acuzat pe Aurelian Giosan (20 de ani), student în anul I în cadrul  Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor de la Universitatea„Al. I. Cuza” la data comiterii faptelor, de omor calificat şi tentativă la omor calificat.

 

 

Pe 9 noiembrie 2015, tânărul, care era cazat în căminul C4 din Campusul Târguşor Copou, i-a înjunghiat pe colegii săi de cameră Victor Nour şi Casian Harpă, primul dintre aceştia decedând. După comiterea faptelor Giosan a incendiat camera şi a fugit, fiind prins de poliţişti a doua zi şi arestat preventiv de Tribunalul Iaşi pe 11 noiembrie anul trecut.

 

Conform anchetatorilor, Victor Nour, studentul ucis, a fost înjunghiat de 40 de ori cu un cuţit, iar Casian Harpă, de 12 ori şi a fost internat în stare gravă la Spitalul „Sf Spiridon” din Iaşi. Acesta din urmă a fost externat la sfârşitul lunii noiembrie 2015.

 

Citește și DEMONII unui adolescent criminal: URĂ, FURIE, RĂZBUNARE

 

Rudele lui Victor Nour, Casian Harpă, Universitatea „Al. I. Cuza”- Direcţia Servicii Sociale Studenţeşti- Complex Studenţesc Târguşor- Copou, Spitalul „Sf. Spiridon” şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi s-au constituit părţi civile în acest caz.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments