Ţigări ascunse în cutia schimbătorului de viteze

0
215

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit 1.800 ţigarete cu timbru de acciză Ucraina, ascunse în cutia schimbătorului de viteze al unui camion.

 

În ziua de 22 februarie a.c., în jurul orei 14.00, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul turc Turan K., în vârstă de 65 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un camion şi o remorcă, ambele înmatriculate în Turcia.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculelor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse în cutia schimbătorului de viteze a camionului, 1.800 ţigarete cu timbru de accizare Ucraina, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.

 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor descoperite, în valoare de 450 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments