Traficanți de droguri prinși în flagrant, la Bârlad

0
120

Trei bărbaţi, în vârstă de 24, 26 şi respectiv 31 de ani, din municipiul Bârlad, au fost prinşi în flagrant în momentul în care au intrat în posesia unui colet expediat din Italia în care au fost găsite 488,60 g rezină de cannabis, în urma unei acţiuni a poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi a procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul TeritorialVaslui pentru combaterea traficului ilicit de droguri.

 

„Pentru probarea activităţii infracţionale a celor trei, poliţiştii au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bârlad. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 3 laptopuri şi 4 telefoane mobile. De asemenea, a fost indisponibilizat autoturismul folosit în vederea ridicării coletului în ziua de 24 februarie. Au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Poliţiei municipiului Bârlad, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”, precizează un comunicat de presă remis de Inspectoratul de poliţie al Judeţului Vaslui.

 

Persoanele depistate în flagrant au fost arestate preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc.

 

La aceste activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, luptători de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui.

 

„Din cercetări a reieşit că în perioada ianuarie – februarie 2016 bărbaţii au procurat droguri de risc din Italia, pe care le-au introdus în ţară în scopul comercializării către diferite persoane din municipiul Bârlad, fiind sprijiniţi în activitatea infracţională de alţi doi tineri de 19, respectiv 28 ani, din municipiul Bârlad”, mai precizează sursa citată.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLovitură pentru producătorii de bere germani: urme de erbicid în 14 dintre cele mai populare mărci
Articolul următorCurat „Basic Instinct” la Miroslava: sex, cuţit, împăcare, puşcărie, bebeluş, iar puşcărie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments