Un bărbat din Constanța a murit la volan, după ce i s-a făcut rău şi a produs un accident rutier

0
105

Un bărbat de 60 de ani a murit, miercuri, în municipiul Constanţa, după ce, aflându-se la volan, i s-a făcut rău şi a produs un accident.  În timp ce circula pe strada Unirii, bărbatului i s-a făcut rău la volan, a intrat cu maşina într-un alt autovehicul şi apoi a pătruns pe trotuar. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe, cadrele medicale încercând timp de circa 30 de minute, însă în zadar, resuscitarea victimei găsite în stop cardio-respirator.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, îngrijiri medicale i s-au acordat şi unui alt bărbat, aflat în dreapta şoferului vinovat de producerea accidentului rutier. Acesta a suferit un traumatism cranian uşor şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, transmite jurnalul.ro.

Şoferul decedat era angajat al Universităţii Ovidius din Constanţa şi, în momentul în care i s-a făcut rău la volan, era în timpul serviciului şi transporta anumite materiale cu autovehiculul instituţiei de învăţământ superior.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că, după ce i s-a făcut rău, şoferul a căzut sprijinindu-se pe pasagerul din dreapta sa, iar piciorul i-ar fi rămas pe pedala de acceleraţie.

 

 

(Sursa: jurnalul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments