Unionistul George Simion are din nou interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova

0
80

FOTO: zdg.md

Liderul Platformei Unioniste Acţiunea 2012, George Simion are din nou interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit unui comunicat a platformei, acesta trebuia să ajungă la un concurs în cadrul căruia urma să înmâneze premii. În vamă am aflat că am o nouă interdicție de intrare în Republica Moldova, pusă pe 6 ianuarie”.

 

Trebuia la ora 12:00 să ajung la Chișinău, la Teleradio Moldova, să înmânez premiile pentru concursul „Ars adolescentina”. În vamă am aflat că am o nouă interdicție de intrare în Republica Moldova, pusă pe 6 ianuarie. Este inadmisibil să îmi fie din nou încălcate drepturile, cer autorităților din România și Republica Moldova să se sesizeze în acest caz și să ia măsurile necesare pentru anularea acestei măsuri abuzive”, a declarat George Simion, președintele Acțiunii 2012.

 

Realitatea.md amintește că George Simion, cetăţean român, a fost reţinut în luna mai de agenţii Serviciului moldovean de Informaţii şi Securitate (SIS), iar în scurt timp a fost expulzat din Republica Moldova, primind interdicţie de reintrare în această ţară timp de cinci ani. Ulterior interdicțiile impuse de autoritățile de la Chișinău au fost ridicate.

 

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments