VIDEO. Accident mortal în zona industrială a Iașului. Tico zdrobit de un TIR: o tânără a murit pe loc

0
189

Accident groaznic în această dimineaţă, pe Calea Chișinăului din Iași. O fată a murit, iar altă tânără și șoferul au fost duși în stare gravă la spital.

 

Un Tico în care se aflau trei tineri s-a izbit violent de un TIR parcat pe partea dreaptă a carosabilului în apropiere de Vel Pitar, pe Calea Chișinăului, în zona industrială. În urma impactului puternic, o fată a murit, creierul ei fiind împrăștiat pe șosea. O altă tânără și șoferul au fost duși în stare gravă la spital, relatează „Ziarul de Iași”.

 

Pentru a putea scoate victimele încarcerate, pompierii s-au chinuit jumătate de oră să decoperteze toată mașina.

 

 

Fata care a murit avea aproximativ 25-26 de ani. Șoferul are în jur de 23-24 de ani, iar tânăra de pe bancheta din spate are cam 21-22 de ani.

 

Din primele cercetări, se pare că şoferul circula cu foarte mare viteză şi ori a adormit la volan ori a fost neatent. TIR-ul care era parcat pe stradă se afla într-o zonă iluminată şi putea fi observat din timp. De altfel, după urmele de frânare aflate pe banda a doua, de lângă trotuar, şoferul maşinii Tico ar fi observat în ultima clipă camionul şi ar fi încercat să îl evite. Însă a lovit violent colţul camionului cu partea pasagerului, unde se afla fata din dreapta sa. În urma impactului cu colţul camionului, capul fetei a fost lovit. Maşina zdrobită a mai parcurs încă 20 de metri, timp în care s-a izbit de marginea străzii iar şoferul a fost aruncat prin parbriz.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAccident minier, în Rusia: doi morți și 28 de dispăruți
Articolul următorATENȚIE! Furnizarea apei potabile, întreruptă în cartierul Bularga, în Bucium și în mai multe sate din Bârnova
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments