VIDEO. O salvamonistă a fost bătută crunt de un interlop, într-un bar din Hunedoara

0
137

Miruna Inel, salvator montan în cadrul formației Salvamont Lupeni, a fost bătută, sâmbătă dimineață, la ora 2:00, în barul Taho din stațiunea montană Straja, de un cunoscut interlop din Lupeni, Constantin Sorin Palesică.

 

Totul, sub ochii unui jandarm montan, Sorin Moldovan, aflat în ziua lui liberă. Pe filmare se poate vedea cum fata leșină de la pumnii încasați, iar câteva secunde mai târziu este bătut și DJ Dinu, angajat al barului respectiv. În tot acest timp, jandarmul montan fumează și bea bere cu infractorul, aflându-se la aceeași masă cu el, potrivit voceastrazii.com.

 

Miruna Inel se află în stare de șoc în prezent. În cursul zilei de astăzi a depus plângere pe numele agresorului. La nivelul județului Hunedoara există un protocol al acțiunilor de salvare și căutare între jandarmii montani și salvamontiști. Cum să mergi într-o salvare, ca salvator montan, când ești bătut sub ochii colegului de intervenție, care asistă nepăsător la toată scena?

 

Potrivit LEGII nr.550/2004 în vigoare de la 13.03.2005, privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române se precizează: „Personalul militar din Jandarmeria Română are dreptul şi obligaţia să intervină şi în afara orelor de program, a atribuţiilor de serviciu şi a competenţei teritoriale a structurilor din care face parte, atunci când ia cunoştinţă de pregătirea sau de săvârşirea unei infracţiuni, acţionând pentru conservarea urmelor, prinderea făptuitorului, ridicarea corpurilor delicte, a celorlalte mijloace materiale de probă şi predarea imediată a acestora autorităţilor competente.

 

 

 

(Sursa: voceastrazii.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCoreea de Nord a lansat o rachetă și a reușit să plaseze un satelit pe orbită. Reuniune de urgență la ONU
Articolul următorPrimele concluzii în cazul avionului Blue Air care a ieşit de pe pistă la Cluj
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments