Viorel Hrebenciuc, în vizorul ANI. Nu poate justifica 42.000 euro

0
79

Fostul deputat social-democrat Viorel Hrebenciuc are o avere nejustificată de peste 40,000 euro, a anunțat, marți, Agenția Națională de Integritate (ANI). În aceste condiții, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, pentru anchetarea diferenței de avere a fostului deputat. 

 

Concret, între averea dobândită și veniturile realizate împreună cu familia de către Viorel Hrebenciuc, în perioada cât a fost parlamentar, există o diferență de 189.813,75 lei (aprox. 42.511,48 euro).  Viorel Hrebenciuc a depus un punct de vedere scris la dosar. 

 

Hrebenciuc a fost trimis în judecată, în ianuarie 2015, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență și spălare a banilor, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, în județul Bacău, în favoarea lui Paltin Sturdza și în defavoarea Romsilva. În același dosar, sunt cercetați și fiul lui, Andrei, și fostul deputat Ioan Adam, precum și fostul ministru de Justiție Tudor Chiuariu. 

 

 

(Sursa: romanialibera.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments