Atac armat în desfășurare, la Sydney. O persoană a fost ucisă, iar alte două sunt grav rănite

0
81

Un bărbat a deschis focul luni dimineaţă într-o fabrică din oraşul Sydney, Australia. Un bărbat de 43 de ani  a fost ucis, în timp ce alte două persoane au fost rănite, potrivit BBC News.

 

Primele focuri de armă au fost semnalate în jurul orei locale 10.45 (ora României 01.45). Un bărbat de 43 de ani a murit pe loc, în timp ce o altă victimă a fost transportată de urgenţă la spital, aflându-se în stare gravă. A doua persoană rănită în incident prezenta doar răni superficiale, primind îngrijiri medicale la fața locului.

 

Atacatorul s-a baricadat în clădire, care este înconjurată de trupe australiene antitero. Autorităţile nu au anunţat dacă bărbatul are ostatici în interiorul clădirii, însă forţele de ordine au adus negociatori la faţa locului. „Negocierile sunt în curs de desfășurare și, deocamdată, cursul anchetei nu-mi permite să dau mai multe informații”, a declarat un ofițer aflat la fața locului.

 

Același ofițer a refuzat să confirme că ar fi vorba și de o luare de ostatici.

 

Deocamdată nu este cunoscut motivul atacului, şi nici dacă acesta reprezintă un act terorist. Martorii oculari au declarat că un alt bărbat aflat la faţa locului a fost încătuşat de forţele de ordine.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments