Atac sinucigaş, în estul Pakistanului: cel puţin 38 de persoane au murit

0
76

O explozie într-un parc din orașul Lahore a ucis cel puţin 38 de persoane, iar alte 100 au fost rănite într-un posibil atac sinucigaş comis, în estul Pakistanului, în duminica Paştelui.

 

Explozia a avut loc în apropierea parcului Gulshan-e-Iqbal, chiar la ieşire şi la câţiva metri de locurile de joacă ale copiilor. „Cel puţin 38 de persoane au murit în explozie”, a declarat Mustansar Feroz, un reprezentat al poliţiei locale, precizând că majoritatea victimelor sunt femei şi copii. Persoanele rănite au fost transportate la mai multe spitale din oraş.

Poliţia investighează atacul, pentru a descoperi dacă a fost vorba de un atentat sinucigaş sau de atac operat de la distanţă printr-un dispozitiv exploziv. Presa locală susține că în urma exploziei, de fapt, ar fi 56 de morți, deși un bilanț inițial arăta că și-au pierdut viața doar 25 de persoane.

„Nu putem spune dacă a fost vorba de un atac sinucigaş, dar lucrurile se vor clarifica în curând”, a declarat Haider Ashraf, din cadrul forțelor de poliţie din Lahore.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments