AUDIO. Ultimele cuvinte ale piloților avionului prăbușit în Rusia, cu câteva clipe înaintea dezastrului

0
76

Pe Internet, a apărut o înregistrare audio cu ultima discuție între controlorii aeroportului Rostov-pe-Don și echipajul avionului Boeing 737-800, cu câteva clipe înainte de dezastru. În înregistrat, piloții nu manifestă niciun semn de neliniște, scrie „Echo Moskvî” Vocile echipajului sunt calme, piloții  nu-și fac  griji și nu raportează niciun fel de probleme.

Potrivit înregistrării, se poate constata că avionul zbura în regim normal, până în momentul dezastrului. Același lucru a fost spus jurnaliștilor de către controlorii aeroportului din Rostov-pe-Don. În același timp, în etapa finală, echipajul aeronavei a raportat vânt lateral puternic. Potrivit datelor preliminare, pilotul a încercat să pătrundă pe pistă de pe aeroportul Rostov-pe-Don, dar nu a reușit să aterizeze din cauza condițiilor meteo nefavorabile, zburând în jurul aeroportului timp de două ore, în acest timp efectuând zece cercuri suplimentare, lucru confirmat de serviciul Flighradar.

 

În dimineața zilei de 19 martie 2016, în oraşul Rostov-pe-Don, Federația Rusă, s-a prăbuşit aeronava companiei Fly Dubai, Boeing 737-800, care opera cursa din Dubai. La bordul avionului se aflau 62 de pasageri, dintre care 12 cetățeni străini. Nicio persoană nu a supraviețuit. FlyDubai a confirmat cetățenia persoanelor care se aflau la bordul aeronavei. Astfel, 44 de persoane erau cetățeni ruși, 8 cetățeni ucraineni, 2 cetățeni ai Indiei și un cetățean din Uzbekistan.

 

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTânără accidentată pe trecerea de pietoni de o ambulanță în misiune, în Galați
Articolul următorTeroristul Salah Abdeslam NU VREA să fie extrădat în Franța
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments