Banii RATP s-au dus în buzunarul lui Pușcașu: Unistil, profit uriaș pe traseul 27

0
172

Un singur autobuz aduce un profit de 20.000 euro/lună, iar Unistil operează, în medie, cu 5 mijloace de transport pe acest traseu. RATP știe de 10 ani că a dat „găina cu ouă de aur”, primind o redevență de doar 400 euro/lună. Concret, un autobuz pe linia 27 aduce venituri lunare de 140.000 de lei, iar cheltuielile sunt de doar 50.000 de lei.

 

După 10 ani de liniște și bună cooperare, RATP a lansat intenția de a lua de la Unistil cel mai rentabil traseu al acestuia: linia 27, Tătărași Sud-Rondul Vechi CUG. Discuția nu este încă oficială, dar 7EST a obținut această informație din surse de încredere. Lovitura ar fi dură pentru Vasile Pușcașu, patronul Unistil, pentru că, timp de un deceniu, RATP i-a oferit pe tavă un traseu care aduce profituri uriașe. Calculele minuțioase realizate de 7EST, bazându-se pe informații obținute de la specialiști din cadrul RATP, arată că un singur autobuz pe linia 27 aduce lunar un profit de 20.000 de euro. Bani care, în loc să ajungă la RATP, au ajuns la Unistil. Iar pentru acest traseu Vasile Pușcașu plătește o redevență lunară de doar 2.000 de lei (sub 400 de euro).

 

La 196 de călători/oră, un autobuz de pe linia 27 (Tătărași-CUG) aduce venituri de 140.000 de lei și cheltuieli de 50.000 de lei. Celor de la RATP le-au trebuit 10 ani să admită că pierd o groază de bani, făcând cadou acest traseu căpușei Unistil.

 

Un material care vă arată dimensiunea reală a afacerilor de cumătrie din administrația ieșeană, în ediția print a săptămânalului 7EST de miercuri, 2 martie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUite ce se întâmplă atunci când îţi trosnești degetele
Articolul următorJustiție „seculară”. Opt ani de procese pentru o banală țeavă spartă. Și tot nu s-a făcut dreptate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments