Brânza Brădet – scandalul SHU ajunge în Italia. Bebeluş de origine română internat la Florenţa cu toxiinfecţie alimentară

0
95

Un copil român, de un an şi două luni, care stă cu părinţii în Italia a fost internat într-un spital din Florenţa cu toxiinfecţie alimentară. Presa italiană spune că ar fi suspiciuni de sindrom hemolitic uremic.

 

Copilul a fost internat iniţial cu diagnostic de toxiinfecţie alimentară.  Autorităţile din Florenţa au iniţiat o anchetă epidemiologică, arată “La Repubblica”.

Presa locală spune că bebeluşul ar fi mâncat produse lactate marca „Brădet” provenite din România. Autorităţile italiene au recomandat populaţiei ca produsele firmei româneşti să nu mai fie consumate.

Marius Badea, patronul fabricii „Brădet”, a declarat că proprietarul magazinului din Italia i-a comunicat că părinţii copilului au cumpărat brânză de vaci în 9 februarie.

„E posibil să nu aibă niciun fel de legătură. Din 29 februarie noi am retras marfa. Se creează din nou o stare de suspiciune nereală. Nu avem nicio informare din partea autorităţilor”, a declarat Marius Badea.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIaşul va găzdui Simpozionul de astrologie Ritmuri Astrale – ediţia a cincea
Articolul următorOperaţiune antiteroristă, la Bruxelles. „Această operaţiune este legată de atentatele din Paris”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments